A Parázs Étterem az elsők között nyitott meg 2007-ben azzal a szándékkal , hogy magas színvonalon bemutassa és a lehető legközelebb hozza a thai konyhaművészetet és az ország kultúrájának szépségeit.
Éttermeinkben hagyományos thai házi receptek alapján készített ételekkel várjuk vendégeinket, melyeket éttermünk hitvallásának megfelelően, tapasztalt thaiföldi szakácsok készítenek el, ezzel is biztosítva a védjegyünkké vált autentikus ízvilágot.

Éttermeink kialakítása is a hagyományok közvetítésében vállalt szerepünket adják vissza a meleg színek, szakrális képek és szobrok révén, ezzel is otthonos hangulatot teremtve vendégeink számára.

Étlapunkon bőséges kínálatot talál ételekből, házi készítésű italokból, koktélokból, terjedelmes borlapunkon magyar pincészetek kínálatából választhat, valamint távol-keleti söreinket kóstolhatja meg.

A sok éves fennállásunk során számos elismerésben és megtiszteltetésben lett részünk, úgy is mint a Városligetben megrendezett éves Thai Fesztivál résztvevőjeként vagy a Thaiföldi Királyság Kereskedelmi Minisztériumának Nemzetközi Promóciós osztályának elismerő tanúsítványa, a THAI SELECT díj, melyet Thaiföld határain kívül eső étteremként, a thai gasztronómia ápolásáért tett erőfeszítésünkért kaptunk.